2011. április 26., kedd

Bucay, Jorge: Nyitott szemmel szeretni - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nyitott szemmel szeretniA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az argentin pszichiáternek sikerült megvalósítania a felvilágosodás irodalmi eszményét: gyönyörködtetve tanítani. Könyve egyaránt olvasható posztmodern levél-, helyesebben e-mail regényként és irodalmi formába öntött párkapcsolati szakkönyvként. A történet központi figurája Roberto átlagos dél-amerikai középosztálybeli, aki szabad idejében egész nap a számítógépe előtt ül. Már a negyedik párkapcsolata jutott zsákutcába, az unalom és az anarchia teljesen eluralkodik rajta, amikor váratlanul egy téves e-mailt kap egy pszichiáternőtől, egy bizonyos Laurától, aki Fredy nevű barátjának címezve számol be készülő közös könyvük újabb fejezetéről. Roberto rádöbben, hogy Laura okos és bölcs, bár kissé túl szakirodalmi gondolatai választ adhatnak saját problémáira. A döntő lépésre is elhatározza magát. Miután rájön, hogy valamilyen oknál fogva ugyanaz a címe, mint Fredynek, egy ügyes húzással kikapcsolja Fredyt a játszmából, és maga ül a helyébe. Átböngészi a Laura által említett könyveket, egy kollégára hivatkozva szakirodalmat kér tőle, majd lassan-lassan Fredy szerepébe bújva kiönti a szívét, aminek eredményeként Laura kezd egy kicsit másképpen nézni saját magánéletére is. Végül Roberto Fredy páciensének adva ki magát időpontot kér Laurától, ám a bontakozó szerelmi viszonynak váratlan fordulat: Fredy levele vet véget. Elárulja, hogy már régóta rájött Roberto turpisságára, valójában azonban köszönettel tartozik neki: létével, közbelépésével maga írta meg a könyvet, amelyet Fredynek és Laurának már csak papírra kell vetnie. Férfi és nő örökre kibogozhatatlan kapcsolata, a szerelem titka így bontakozik ki képzelet és valóság határán a letehetetlenül izgalmas, széles körben ajánlható regényben. ISBN: 978-963-07-9128-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 08:47
. Bucay, Jorge: Nyitott szemmel szeretni - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése