2011. április 26., kedd

Csoóri Sándor: Harangok zúgnak bennem - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Harangok zúgnak bennemA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Csoóri Sándor újabb kötettel lép az olvasók elé a 80. Ünnepi Könyvhét alkalmából. A Harangok zúgnak bennem verseire is, miként Csoóri Sándor egész költészetére jellemző a kristálytiszta, szinte megfoghatóvá tett metaforák, hasonlatok, a mindennapi helyzetekből, kimerevített pillanatokból kibontott, mitikus asszociációkban gazdag monológok alkalmazása, de újabb verseiben mintha egy térből és időből kilépett, az életre tágasabb dimenziókból tekintő lírai én szólalna meg. Gyakran visszatérő motívum a húsvét, mely e sajátos létezés jelképe, más és más alakban visszatérő pokolra szállás és feltámadás, ám a szakralitás csupán az érem egyik oldala, amelyet ellensúlyoz a számvetés, az időskori belenyugvás rezignált kétkedése, fanyar iróniája, mint a Közeleg húsvét című szonettben: Hiába volt, hiába volt / annyi ütközet, annyi lárma,  / maradt minden a régiben,  / mint a megváltók arcvonása.  // Húsvét siet a hegy mögül,  / virágzó fák követik sorban.  / Utánuk semmi, csak egy fejsze / zuhan a zsenge iharosba.  // Úgy látom, Isten leszokott már / a teremtésről s unja is már a mindenséget.  / Kezében nikkel kiskanál,  / mintha kávéját kavargatná.  / Sajnálom, Uram! - mondanám neki,  / csak attól félek, észre se veszi. Minden versszerető olvasónak jó szívvel ajánlható, egyszerű, de szép kialakítású kötet. ISBN: 978-963-9658-41-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 15:59
. Csoóri Sándor: Harangok zúgnak bennem - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése